minikcivcivim Sedaaaa2 😆 valla birde bugün bir post açtım bu tv.de yemek programlarında canımız çekiyor diye 🤣 şimdi tvden vazgeçmis burda gezinirken çiğ köfte canımın çekmesi 😅🙈
minikcivcivim Sedaaaa2 yaa keşke bende öyle olsam 😅🙈ya çok güzel değişik yemekler yapıyorlar canim öyle çekiyor ki bulamıyorum illa o yaptıkları gözüme geliyor 🤭gözüm doluyor😅🤦♀️
minikcivcivim Sedaaaa2 aynen canim 🙈 birde etsiz bir sey olmaz çok yemedikten sonra içinde bulgur da var şişirir mideni..sipariş verirken özellikle gebe olduğunu belirtirsen yardımcı olurlar 😘
Mom51122 Sedaaaa2 dışardan yemeye cesaret edemedim. Toksoplazma olmasa bile beklemiş ürün olduğu için zararlı olur diye düşünüp kendim yaptım, çok severim çiğköfteyi
ogrencianne35 Sedaaaa2 ben herşey yedim gebelikte turp gibi çocuğum 😂 şalgam bile içtim 😂😂😂 acılı acılı çok güzeldi
Esraozcn61 Sedaaaa2 etsiz yiyebilirsin ben ilk 3 ay çiğ köfte yemekten artık yiyemiyorum ama aldığın yere mutlaka sor içinde et bulyon var diye bazıları yok dese de oluyor onun sertfikası oluyor bilgin olsun