Denizz33 Nurayselvii limon olmaz soda iç limon kanı kurutuyor bebeğin zarar görür canım Allah korusun
esmerrmm Nurayselvii aromali sodalarda mineral yok diye biliyorum ama sade sodaya limon sıkıpta içebilirsin
Zeyyyn Nurayselvii bende içemem Beypazarı içebiliyorum sadece yudum yudum gidiyor zorla morla faydalı diğerleri pek masum değil
MerveNur- Nurayselvii aromalılar maden suyunun yerini tutmuyormuş. Maden suyuna limon katabilirsiniz güzel oluyor
AdenEva Denizz33 ben hamile kaldığımdan beri hergün limon yiyorum hemde kaç tane. Ne gibi bir zararı olur ki o da bir sebze sonuçta
Kucukmucize Nurayselvii meyveli içme canım.Sade sodaya sık limon başlarda bende içemiyordum sade sonra alıştım 😊
DemetF Nurayselvii soda maden suyu bibirinden o kadar farkli seylerki.soda gazli icecek vitamin degeri yok.Bir bardaga yarim limon sikip maden suyunu dokun onu icmeye calisin diger turlusunun faydasi yok
cidolila Nurayselvii ayranlı sade soda iç canım tadı felan güzel oluyor meyveli içmekten iyidir ayranda faydalı
Denizz33 AdenEva bende çok yiyor dum ama doktor kızdı ne bilim kanını kurutur dedi bana yinede doktorunuza danısın
Kumsallina95 AdenEva vala bende ayni hergün yiyorum sodayada sıkıyorum iyi oluyor kanıkurutuyor diyorlar ondan iyi değil ama pekmeze sıkıp içersen bol kan yapar 😄
Klp Limin sıkıp kullana bikirsiniz bide markasını hatırlamıyorum ama maden suyu limonlu soda vardi cok nadir buluyorum onuda onuda icebilirsiniz