Nutellaaaa ayse12211 19+3 cinsiyet net değil şuan 15de erkek 18 de kız dendi çarşamba randevum var belli olursa inşallah . 16dan belli de hissediyorum bebeğimi.💙
Basak ayse12211 cinsiyet bu zamana kadar tahmib yürüten bile olmadı 😀😀 karındaki yag dokusundan zor görünüyor bizim gizemli bebişş 😇😇😇
Efsabozdag ayse12211 12 haftalikken cinsiyetini ogrendim 18 haftalikkende hafif kaymalarini hisediyordum ama tekme bende hissedemedim tam bi gecelerde iste 2 kere pit pit yapti disardanda gordum cok guzelll biseyyy keske hep oynasa 😁😁
Cimcinpi 13 haftalıkken öğrendik erkek :) 16 haftalıkken gittim tekrar göstermedi bişyler almaya da başladım insllah yanılma olmaz😅
Mltm07 Ezgi2015 bende 18+6 yım hissediyorum 16 haftadan beri hatta düzenli hissediyorum hareket etmediğinde endişeleniyorum ama daha hiç uzun süre kıpırdanmadığı olmadı 😂
Mavimsihanim Bizde erkek bekliyoruz bakalım hayırlısı ile 😊 hareket konusunda anlamıyorum sanırım tuhaf birşeyler oluyor içimde ama çocuk hareketi mi gaz mı ayırt edemiyorum 😄😄
prensesannesiiiiii Mavimsihanim aynı sizin gibiyim vallaha bazen bişilrr oluyor ama gazmı bebek mi anlamdım gitti sıkı bir tekme atsada rahatlasak
Ozlemba Yarın tam ondokuz haftalık olacaz sata göre ultrasona göre ondokuz artı biriz ondört haftalıkken yüzde doksan kız dedi kendi doktorum başka doktora gittim o da yüzde doksan kız dedi yeni detayliya girdim şükür kesinlesti bı kızımız olacak😊😊
Kubraveysl Nutellaaaa aa bende gostermedi bebek ama erkek dediler kesin pazartesi gittim cinsiyeti soylemismiydim dedi Dr evet erkek demiştiniz dedim şaşırdı yuzume baktı iyice baktı karnıma anlamadim bende bisey ayin 15 de gidecem bende bakalım ne diycek 3kiz önceden kiz dedi hep kiz cikfi bunda kiz demedi hiç hayirlisi olsun 19+5 yiz :))
Kubraveysl Nutellaaaa banada haber verin lütfen merak ettim şimdi bende çok 15 de bende sana haber edrrim:)