Almi4134 birtanesi tabii ki öyle benim doktor erken doğum ihtimaline karşı ilaçlar verdi hep kullandim simdi de diyorum ki devam etsem hic doguramicam😁😁
birtanesi Almi4134 seninki baya erken gelmeye niyetlenmiş demwk🤣🤭 benimki bu hafta böyleydi bakalım haftaya nasıl olacak🤲🌺😊
Almi4134 birtanesi valla en başından oyleydi ama ne bileyim sanki özellikle veriyor gibi gelmrye basladi son zamanlarımda. Hüsnü kuruntu da olabilir
birtanesi Almi4134 ben hiç ilaç kullanmadım kullanmıyorum. 2 oğlumda da kullanmadım. Sadece düşük riskim olmuştu onlarda ilk 2.ayda 2 şer hafta düşük önleyici kullanmıştım oydu🤷🤨
Almi4134 birtanesi ben 7. Ayima kadar progestan kullwndim pruloton igne kullandim ama o kadar fazla kullanmama gerek yoktu bence yani şimdi simfi anlıyorum çoğunu ilk 4 ay gerekliydi buna eminim çünkü sancılarını biliyorum
birtanesi Almi4134 anladım. Doktoruna hiç sormadınmı gereklimi diye ben hep sordum her hangi bi sorun yoksa kullanmak istemiyorum diye👌🤩
Almi4134 birtanesi sordum canim ama her ihtimale karşı diye kullandirdi nolur normal diyor zaten ağrılı sancılı gecti diyordu.. yine verdi ama 2 kere kullandim su anlık kullanmıyorum 34. Haftamdayim
birtanesi Almi4134 Vardır bi bildiği diyelim o zman. İnşAllah tez zamanda kucağımıza alırız minişleri 🌺🤲. İlk bebeğin mi ???
Almi4134 birtanesi cümlemizin inşallah cok teşekkür ederim :) evet yanher seyi ona göre ayarladık her yer ismi kaynıyor diğerleri dogunca bu ne deseler aciklama yqpamam😁😁