deletedmom734 Kaderyas daha ne istiyorsunuz anlamadım 😂 maşallah deyim nazar değmesin kilo almak sağlıklı birşey değilki ben o 4 kiloyu ilk 3 ayımda aldım şu an 4 aylık hamileyim 6 kilo aldım bile....
Kaderyas deletedmom734 maşallah 🙏 ya aslın da ben kendi açımdan düşünmüyorum ki nasıl olsa veririm o kiloyu da hani bebeğimin kilosu için endişeleniyorum
Kaderyas tomurcukannesi ay seninki daha azmış seni korkutmak gibi olmasın beni sakın yanlış anlama ama ben bu kiloyla endişeleniyorum sen nasıl endişelenmiyorsun ya valla kötü bir durum bu beni için şuan en az 6-7 kilo almam kazım aslın da benim ama işte 😞
tomurcukannesi Kaderyas ya benm doktorum çok iyi diyo. Zaten 30 dan sonrada 5 kilo falan alınıyomuş heralde 9-10 kiloyla doğuma gitmiş olurum inşallah. Yani bence iyi😄
Ladess Kaderyas gayet normal bebeğin gelişmesi normalse bende 29 hafta 4kilo aldım bebeğimin gelişimi de iyi 👍
Pamukdeniz Kaderyas bence bu kişinin genine ve vücut yapısına bağlı canım 7. Aydayız 4 kilo aldık şükür normal yani hiç almayanda var 😇
Bihilal Kaderyas normal cnm bende 18. Haftamdayım kilo vermişim malesef oğlumda da 25.haftadan sonra almaya başlamıştım
busrasahinn Kaderyas 28+1 im 60 la hamile kaldım ilk 3 ay 57 ye düştüm şimdi yine 60 ım ve bebeğimin kilosu da gelişimi de gayet iyi çok şükür 😊