AlpAslanbabysmom Haftada cinsiyeti öğrendik çok netti hersey hesaba uymayan tek sey hep kız isimleri bulmuştuk isim önerisi bekliyorum güzel anneler 💙👼🏼😅
Baharrk AlpAslanbabysmom bizde hep kız isimleri bulmuştuk erkek ismine karar verirken çok zorlandım çocuğuma isim bulamıcam diye ağlamıştım🤣 en son Pars isminde karar kıldık☺️
hvvayldz27 AlpAslanbabysmom ya gerçekten erkek ismi bulmak çok zor 32 hafta olduk hala ismi belli değil oğlumun 🤦
AlpAslanbabysmom Baharrk kader arkadaşım ya muhtemelen bende öyle aglicam yolun sonunda 😅😅 pars cok guzel bi isim yazayım onu da 💙👼🏼
Baharrk AlpAslanbabysmom çok fazla kız ismine odaklanmıştım hep kızım olacak diye düşündüm sonra erkek olduğunu öğrenince küçük bir hayal kırıklığı oldu ama geçti hem değişik hemde güzel bir isim istiyordum erkek çocuk için onu bulmakta zor gerçekten çoğu ya klasik geliyor ya da içime sinmiyordu🥲🤷🏽♀️😅 inşallah sende içine sinen ismi bulursun canım☺️🥰
Ceydacetin Ya bende bugun 15. Hafta kesin öğrendik bizim 2. Erkek 🥴 bi hüsrana uğramamış sayılmam hep kız ismi bulmuştum ilk oğlumun ismi Adin bunuda Arık düşünüyoruz ama kesin değil
Baharrk hvvayldz27 gerçekten aşırıı zoor ne güzel kız için isim belirlemiştim aşırı içime siniyordu ama erkek isminde asla emin olamadım hep bir tuhaf geldi çocuğumu o isimlerle hayal edemedim 😅🤷🏽♀️
minikkusummm AlpAslanbabysmom 22+2 haftalik olduk hala isim bulamadik bende surada bekliyim 🤦🏻♀️ Esim Anıl istiyor belki size fikir olur
canoldunbebegim Hahahah aynı durum bendede var canım hep kız düşündüm bizimde oğlan çok şükür 💙 16. Haftada kesinleşti, şimdi Poyraz Rüzgar Bulut Aras Yiğit gibi isimler hoş geliyor kulağıma 😁😇😇
sosi5 AlpAslanbabysmom ben kız bekledim 5.ayda değişti cinsiyet ilk oglum oğuz kagan ikizlerim ise Ediz Barlas, Asil Asaf