esraizmirli Busraefe18 pendik medipol hastanesinde yaptırıcam bir aksilik olmazsa bitane var sanırım çocuk cerrahı tam bilmiyorum ama eltim yaptırdı çok memnun kaldı
Merveee34 Busraefe18 ben Pendik’te oturuyorum ama oğlumu Üsküdar Ümran tıp merkezinde Ümit hanıma yaptırdım sünnetini ve çok çok memnun kaldım . Bayıltmadan yarım anestezi şeklinde yaptı ve çok çabuk iyileşti
esraizmirli Busraefe18 arkadaşım yaptırdı hemen iyileşti dedi eltimin çocukları büyük o da yaptırdı hemen iyileştiler
Busraefe18 esraizmirli sizin oğlunuz kac yasinda bnmki 4 yasinda genel anastazi istiyorum ne kadar az etkilenirse okadar iyi bnm için
esraizmirli Busraefe18 4 aylık henüz lokal yaptırıcam bende Allah izin verirse tamamen narkoz alsın istemiyorum şuan yaptırıcam onun için
Busraefe18 esraizmirli ewet bencede hemen yaptırın benm şimdiki aklım olsa yaptırırdım çünkü büyüyünce hicbisey hatırlamayacak ama büyüdükçe etkiside büyük oluyo
esraizmirli Busraefe18 aynen öyle bebekken yaptırmak büyük kolaylık ☺️ Birde pendikte doc dr Engin yılmaz var o da işinde çok iyi oldugu söyleniyor arayıp görüşebilirsiniz
Karanimo esraizmirli daha doğum yapmadım 34 haftalığım şuan 🙈 nasipse yenidoğan sünneti düşünüyoruz o yüzden sordum ☺️
Qwertyyyyy Karanimo ben emseyde doğum yapıcam yenidoğan 800 tl doğar doğmaz yapılan anne yanı bide tabutculuktan sonra yapılan 1000 tl dr Mevlüt bey yapıcak