Derya Pantolonumun cebinde peçete unutmuşum ya😓 bütün çamaşırlar peçete oldu bu nasıl çıkıcak tekrar yıkasam daha çok yapışıcak bir önerisi olan😓
Cennetannesi Derya ayiyyyyy en nefret ettiğim eşim sağolsun unutmadığı gün yok her çamaşır asmamda küfür üstüne küfür 🤗🤭 tekrar yıkayın geçip gidiyor fakat o büyük peceteyi alın
Nihanus Derya alabildiğinizi alın silkeleyip tekrar atın yıkamaya çok kötü bir şey ben birgün bebeğin bezini atmıştım o dahada fena 😅
Derya Cennetannesi keşke büyük peçete kalsaydı😅 tuzla buz olmuş😂 tekrar yıkıyayım bari geçer inşallah🥰
Nihanus Derya kakası taşmıştı yeni doğan o stres o uykusuzlukla ay dedim bi su yıkansında sonra tekrar uzun program yıkarım hepsini battaniye ile dürüp salladım kazana sonra ne göreyim aman yarabbi 😅
Avokadoo @Derya cirpmayla da gecmio lanet sey en iyi tuy toplama seyiyle camasirlar kuruyunca ustunden gecmek
Derya [silindi] 😂 forumdaki hatalı etiket başlık vs düzenleyip forum huzurunu sağlıyoruz, kavgaları engelliyoruz müdahalelerde bulunup tamamen mutlu bir platform haline getiriyoruz moderatör bu🥰