Esan Kuben spinal mi riskli? Yok canim. O kadr cok kisi olduki tanidigm hicbir problem olmadi. Genel cok daha riskli bence. Ablam 2.hamileliginde de genel olmustu uyanmasi cok zor oldu cok panik olmustu heskes 🥺
Kuben Pskmrv Sezaryen gününde 39+1 olacağım. Bebeğin başı da doktor bir ölçüm söylemişti ama hatırlamıyorum ama sanırım 100 e kadar normal doğum oluyormuş sonrasında önermiyorlarmış. Dediğim gibi o anki konuşmalardan pek emin değilim
kayra_06 Kuben 9 Eylül inşallah o güne kalmadan gelir bakalım kim daha önce doğuracak sağlıkla gelsinler inşallah 🙏
Kuben satigul İnşallah sağ salim hepimiz kavuşuruz 🥰 8-9 Eylül anneleri olarak dua zincİri kurduk resmen 😄
satigul Kuben Amin inşallah 🤲🥰 kuralim valla Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kavuştursun inşallah 🤲❤️
kayra_06 Kuben Kim önce doğuracak demiştim 3 Eylül de doğurdum canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı sana da nasip etsin inşallah 😊
kayra_06 Kuben amin inşallah burdaki herkese dua ettim hala da ediyorum İlk gebeliğimdi normalin de sezaryen doğumun da tadına baktım Rabbim bekleyen tüm annelerime sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah hayırla 🙏❤️