Zeynepp97 Kızlar merhaba detaylı ultrasonunuzu İstanbul da hangi hastanede yaptırdınız fiyatları neydi, Koşuyolu Medipol de 915 TL dediler de daha uyguna yaptıranınız var mı ☺️
Elzey Sulee_ iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz rica etsem ben bulamadım neten ümraniyede nerede
Gamzeparlak1 Basakcim tabi ayrı bı doktor yapıyor bunu, sonrasında aynı hastaneye muayene olmak istersen yine muayene ücreti alıyor. Gebze de 600 TL’ye yaptırdım ben de.
Basakcim Gamzeparlak1 çokmuş ya, zaten muayeneye 550₺ veriyorum detaylıya ne kadar isterler kim bilir 😦
Gamzeparlak1 Basakcim O hangi hastane muayeneye o kadar para alıyor? Keşke daha uygun bı yer sevseydin. Ya da paket anlaşması yap gebeliğin ileri degilse
Sulee_ Elzey ümraniye santralde klinigi var bende buradaki postlardan görüp girmiştim çok memnun kaldim numarasınida yazayım 02163164343
Zeynepp97 Sulee_ Detayliyi çekerken CD verdi mi , suratının net olduğu renkli bir resim veriyorlar genelde size de verdiler mi
Basakcim Gamzeparlak1 ataşehirde alle sağlığa gidiyorum. Erhan karaalp doktorum. İnstagramdan falan biliyorsunuzdur belki. Çokta memnunum kendisinden ama baya pahalı 🥺
Bsrydmr Zeynepp97 merhaba ben bağdat caddesinde fetus prenatal diye bir yer var zeki şahinoğlu’na gidicem doktorum orayı önerdi 600 tl imiş doktor çok iyiymiş tüm doktorlar genelde onu öneriyor salı günü randevum var
Rabiahm Zeynepp97 Ben esencan hastanesinde Salim Sezer’e detaylı ultrasona gittim burda yorumları okuyup gitmiştim gerçekten dedikleri kadar ilgili Güler yüzlü her şeyi detaylı anlattı çok güzel iki tane fotoğraf verdi yüzü çok net. CD içinde de fotoğraflar verdi video yok. 550₺ ödedim