baliminannesi06 Mrvee sütün geldi mi ?? Kızlar benim sütüm geldi memelerimin üstüne yatınca ıslanıyor hergerim
Defnegeninannesi Bugün 38hafta bitti 21aralık tarih verdi dr um öncesinde pzrtesi son kontrol ve nts var bakalım o kadar heyecanlıyımkii uyku denen birşey kalmadı😊😊
Defnegeninannesi ozg aynen bir oğlum var 10yaşında oda sezeryan olmuştu buda sezeryan benim isteğimde bu yönde olmuştu zaten 😊
Defnegeninannesi ozg epidural olmuştu şimdi yine epidural olucak Allah kısmet ederse...acı yok yoğun bir hissetme var hemen çabucak olup bitiyor Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşş
ozg Defnegeninannesi annede bebekte saglikli bi sekilde doğum gerceklestirsinde önemli olan bu. benim ilk deneyimim olcak ve genel düşünüyorum bende acı olmasada orda o işlemlerin yapıldığını bile bilmek etkiler beni
OlgaArslan aysegul1414 uyanma süreciniz uzun sürdü mü bi de sütünüz olsa bile hemen emzirebiliyo musunuz ?
aysegul1414 OlgaArslan uyanma süresi uzun evet ilk doğumda hemen gelmemişti akşam olmuştum sabaha geldi sizin 25indemi doğum
OlgaArslan aysegul1414 yok bana daha var ocakta ama mecburi genel anestezili sezeryan olacam ve biraz tedirginim
aysegul1414 OlgaArslan tedirgn olmnza gerek yok 🙂bence gayet rahat bu doğumumda da öyle olur inşallah doğumdan sonra anlatrm detaylı size burdan inşllah 😊
OlgaArslan aysegul1414 çok sevinirim. Allah şimdiden yardımcınız olsun sağ sağlim bebişinizi kucağınıza alın inşallah 🙏