962301 Kizlar bu post inşallah hepinize uğur getirir en kısa zamanda sizde böyle güzel haberler alirsiniz inşallah 🤲🤲❤️🥰😘 @Bfduam @EsrSvm @umudumvar2 @Royem62 @Tubi05 @Mizgin2020 @Mouradi Başka ismini unutugum arkadaşlari de bekliyorum İyi ki tanidim sizi çok Güzel arkadaşlarım oldu burda hepiniz iyi varsiniz
NslhnSnmz 962301 hayırlısı olsun inşallah rabbim meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😇🐣🙏🏻👼🏻
Mouradi 962301 İnşaAllah canım hepimiz burda güzel haberler veririz hamilelik sürecimizi paylaşırız ❤️🥰
EsrSvm 962301 Sende iyi ki varsın canım benim ❤️ Yeni yolculuğun sana da bebişine de uğur getirsin..Ayağını sürttün devamın da biz de geliriz inşaallah ❤️🥰
962301 NslhnSnmz çok teşekkür ederim canım 🙏 Amin inşallah 🤲 Rabbim olmayan herkese en hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲❤️
Royem62 962301 Hayırlı uğurlu olsun canım benim inanki çok ama çok sevindim darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah❤️
962301 Royem62 çok teşekkür ederim kuzum benim 🙏🙏🥰😍 Amin inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyorum🤲🤲❤️🥰😍😘😘
umudumvar2 962301 İnşallah canım benimmmm🥰🥰🥰🥰Sen de iyiki varsın çok güzel bir anne olacaksınnn ❤❤Ayağın uğurlu gelsin inşallahhh
umudumvar2 962301 inşallah kuzumm benimmm 🥰🥰 962301 inşallah gözükür çok heyecanlı valla kuzum ben de heyecanlandım bize mutlaka haber ver minik fasulyemizzi🤲🤲🤲🐣🐣🐣🐣🤩💕 962301 iyi kuzum çok şükür keseyi görürsün inşallahh 🎈🎈🎈🎈