momysss Arkadaşlar merhaba ben doktora gittiğimde en son 8. Haftadaydı gelişimi vs normaldi ama herhangi bir kan tahlili vs yaptırmadık sağlık ocağına da gitmedim sadece folik asit kullanıyorum bu haftada ekstra yaptırdığınız veya yaptığınız bişey varmı
Lulikli momysss aaa normalde istedikleri rutin tahliller oluyor ama niye istemedi ki. Belki hamilelik öğrenirken bakılmıştır herşeyinize
Buketsahin momysss ben 9 haftalıkken gittiğimde kan testlerini istedi ona göre eksik olan Demir vs kalsiyum varsa ona göre takviye yapıyor ben folik asit kullanıyorum sadece şuan 12. Haftada tekrar çağırdı . O zaman ikili test yaptırabilirsin dedi
momysss Fulyaaa1 ben kendime doğru düzgün doktor bile bulamadım ya hep farklı doktorlara gittim bari 12. Haftayı bekleyeyim şuan hissettiğim herhangi bir sorun yok gibi ama sende mi sadece folik asit kullanıyorsun
Fulyaaa1 momysss evet daha doğrusu yanlış bilgi verdim ben doktorum la iletişimdeyim özel de olduğu için tahlil için sağlık ocağına kan vermemi istedi verdim sonuç temiz çıkınca gerek kalmadı farklı bir ilaca 12 de gidin mutlaka. O zman güzel çıkmıştı ama şuan kanımın düştüğünü hissedebiliyorum tahminimce kan ilacına başlarım