halilinannesi Kızlar 17+0 oldum 2 gün önce hastaneye gittim doktor o kadar hareketli ki bakamıyorum dedi ama ben hala hissetmiyorum neden ilk çocuk erkek 💙 siz ne zaman hissettiniz ilk gebeliğinizde.
zehranurr halilinannesi henüz erken. Bebiş içerde hareketli olabilir ama annenin hissedeceği kadar güçlü tekmeler, hareketlenmeler çoğunlukla 20. Haftadan sonra oluyor
Merve_0109 halilinannesi Ben 16 da Ufak ufak hissetmeye başladım 20 de tam içimde çift kale maç yapıyor gibi 😂😂😂
Merveevrem18 halilinannesi canım ilk gebeliğinse 20. Haftada hissedebilirsin ilkler biraz geç hissediliyor 😊
Pinar2253 Merhaba öncelikle sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi benim ikizlerim olucak ve bende geç hissettim 24 te hissettim tekmeleri her anne adayında farklılıklar oluyormuş
Aysegul9371 halilinannesi bende 18+5 teyim hala hissedemiyorum normaldir yani 20-22 haftalara kadar süresi var
Emineyavuz_53 halilinannesi ben kızımı 17 haftada hissettim oğlumu 22. Haftada 😄 şu an 27 yiz kızım bu aylarda karnından çıkacak gibiydi bu hala hantal sakın kendi halinde . Bu arada kızım 1.5 yaşında dunyaya geldiğinden beri aynı karnımdaki gibi kuduruk 😀😀 erkekler ağır takılıyor sanırım
mcansu halilinannesi iç karnınız ve karın yağınız etkiler benim 17nin sonunda eşim dışarıdan hissetmeye başlamıştı. Ama benim iç karnım dar olduğu için karnım da çok çabuk büyüdü çıktı hareketlerini de çabuk hissettim. Kilolu olmasanız bile göbek çevrenizde iç yağ varsa daha geç hissedersiniz.