gamzosgamzos Esmafth ben başakşehirde oturuyorum ama esenler medipol Röyale seferli hanıma gittim salı günü çok memnun kaldım çok ilgili cana yakın abla gibi yaklastı daha ilk gorusmemizdi bakalım 😊
ryhsi Esmafth Ben Emine zeynep yılmaz isimli doktora gidiyorum. Kendisi yardımcı doçent ve bir o kadar da sevecen ve ilgilenen bir doktor.
Sita3434 gamzosgamzos gittiğim ilk doktor oydu esenler medipoldeki belki de en tecrübesiz doktor diyebilirim hemen değiştirdim söylediği hiçbir şey de dogru çıkmadı size de fazla ilerlemeden değiştirmenizi tavsiye ederim
gamzosgamzos Sita3434 bende cevremden hep olumlu yorum aldım ama yinede uyardiginiz icin tesekkur ederim 😊
Sita3434 gamzosgamzos şöyle söyleyim canım 5.hafta kalp atışı yok kürtaj gerekiyor dedi böyle bi doktora gebelik sürecini emanet edeceksin aynı hastanede emine Zeynep ve Tuğba hocayı siddetle tavsiye ederim :)
gamzosgamzos Sita3434 ayyy 5.hafta kurtajmı 🤦♀️ korktum simdi tesekkur edrim onerdigin doktorlarıda arastiracagim 😊
Ayssunn Esmafth esenler Medipol röyale hanıma gittim bu son gidişim de öncelerinde Tuğba hanıma gidiyordum hiç memnun kalmadığım için değiştirdim röyale hanım gayet tatlı ve Güler yüzlü biri