Ayka_guven Gfrn kuzum turgut ozaldami oldu dogum doktor nasildi iyi davrandimi ? oda suslemesine izin verdilermi? bu arada cok sevindim bebegini sapa saglam kucagina almisin darisi bize artik
Gfrn Ayka_guven darısı sana olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah.Gebeliğim boyunca hilmi hocaya gittim ben evet t.özal hastanesinde ameliyatıma da hilmi hoca girdi rica ettim zor da olsa ayarladı programını bu yüzden biraz şanslıyım dikişlerim temiz oldu ben ameliyatı beklerken odam hazırlanmıştı odamı süslediler izin veriliyor ama tek süsleyen bendim ☺️ Doktorlar çok beğendi sadece uçan balona izin yok içinde gaz oluyor diye birde çiçek almadılar odaya
Gfrn Ayka_guven doğumu düşünüyorsun hilmi hocayı ayarla hem insan olarak hem de işinde çok iyi bence.Bazen sinirli olabilyor unutkanlığı da var ☺️ Ama iyi ki ona gitmişim hiç pişman değilim
Gfrn mucizemizibekliyoruzz meme emiyor canım ama antibiyotik kullandığım için her saat veremiyorum kaşıkla denedim şırınga denedim doğum sonrası sütüm gelmeyince mecbur biberon verdik :(
Ayka_guven Gfrn 33 hafta bitiyor artik sezeryan olmak istiyorum bayilmalarim oluyor bide cok korkuyorum ondan sezeryan istiyorum bide bebek ters duruyor popo uzerinde duruyor😊
Gfrn YeniAnnecik o zaman sezaryan yaparlar çünkü benim arkadaşımın da panik atağı vardı tansiyon oynar diye normal doğum yapmadı doktoru canım
Gfrn Ayka_guven duruşu değişebilir canım daha erken sezaryan olursa 38.hafta da alınıyor diye biliyorum benim ki 38+5 oldu benim de bebek ters duruyordu ama sezaryana girmeden sancım oldu bıraksalar normal doğururdum sanırım:) hayırlısı olsun hakkında bayılmaların neyden kaynaklı tansiyon panik atak falan mı var öyleyse zaten sezaryan olursun ama sezaryan öncesi sancın çıkmazsa suni sancı alma ben tavsiye etmem bana sancım olmazsa vereceklerdi rahim kendini toplamazmış geç toplarmış o yüzden verelim dedi doktor neyse ki sancım çıkmıştı
Ozgesah355 Gfrn canım hayırlı olsun bebişinizzz geçmiş olsun sağ salim kavuştunz ya önemli olan o 🙏 refakatçi olarak eşin kalabildi mi? Ben eşimi çok istiyorum yaa.. Birde süslemeye karıştılar mı masa falan verdiler mi nasıl bi süsleme yaptınız
Gfrn Ozgesah355 masa vermediler canım odayı süsledik balonlar yapışkan bantlar oluyor ya beşiğini süsledik tüllerle her yere renkli balonlar sallanan süslerden astık ama masa yoktu bende buz dolabının üstünü kullandım :) çikolata küçük kurabiye ve şerbet koydum doktorlar kendileri alıp doldurup içti çikolatalardan yedi.Erkek bırakmıyorlar çünkü odalar hep bayan diye ama saat 11 12 ye kadar kaldı geceleri idare ediyorlar rica edince.Senin kaçıncı hafta oldu sen uzun boylu olandın dimi :)
Gfrn Ayka_guven hilmi hocaya mı gidiyorsun normalde gitmiyorsan ondan randevu al ona git 38.haftada gün veriyor bundan sonra ondan randevu al ama 1 hafta öncesinden al çünkü çok dolu oluyor rica edersen yapar bence
Gfrn Ayka_guven evet canım uyuşturmadan yaptılar bende çok korkuyordum ama acımadı hiç ah dedim sonra güldüm niye ah dedim diye baktım takılmıştı bile çıkarırken de acımadı korkma yani.
Merylu Gfrn canım geçmiş olsun eşinle beraber saglıkla büyütün küçük meleğinizi❤️ Bebeginin ultrason daki kilosuyla dogdugundaki kilosu tuttumu acaba
Gfrn Merylu tşk ederim Allah sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım evet hemen hemen aynı doğdu