1kbrylmz Kızlar dubhalac şurup kullanıyordum artık o da fayda etmiyor kabızlık için ne yapabilirim lütfen yardım edin 11. Haftadayım eziyet gibi oldu kabızlık bana ne iyi gelir deneyimlerinizi paylaşır mısınız kayısı falan hiçbir işe yaramadı ben de
kelebekimm 1kbrylmz bekunis isimli ilac var. Ac karnina ictigim zaman 2 saat icin de bosaltiyor. Aile hekimim vermisti. Bi sor istersen. Bn kullaniyorum 16. Haftamdan itibaren.
mathildaa 1kbrylmz saçma gelebilir ama 3u1 arada nescafe ise yarıyor bende… normalde seker kullanmıyorum onun etkisi olabilir, ama bağırsakları çalıştırıyor
Melek0174 1kbrylmz aç karnına Gül kurusu kayısı ye yada akşamdan suya koy kayısıları yada kefir iç akşamları yanında armut 🍐 ikisi bir arada çok etkili bol bol su iç sebze yemekleri tercih et hamur işine dikkat et bende işe yaradı bende hep kabız oldum dikkat edince birde çok düşünme kabızlıgını takma ki hersey yolunda gitsin
Dilaraeslem 1kbrylmz doğal şifa yöntemi söyliyim sana yap dene şifa olucak görüceksin. 4 kuru kayısı 4 kuru erik 1 yemek kaşığı zeytinyağ gezdir üzerine geceden kaynar suya bas ağzını kapat sabaha kadar beklet. sabah çatal İLE ez ( blender ile çekme ) aç karnına kahvaltıdan önce bunu ye suyunu iç. üzerine 2 bardak ılık su iç şifa olsun. üzerine Hemen kahvaltı yapma!!!
1kbrylmz kelebekimm ne sıklıka içiyorsunuz hamilelikte, kontrol zamanı sorucam onu ama hamilelik öncesinde de içtiğimde aşırı sancı yapıyordu karnımda zararlı değil mi bekunis
kelebekimm 1kbrylmz bn 2 yada 3 gunde bir aldim. Gebelikte icilebilen bir ilac oldugunu soylemisti aile hekimim. Ishal oluyorsun icince ve 2 saat icin hemen fayda ediyo. Tek seferlik cikartiyo wc ye. Devamli ishal olmuyorsun. Bn cok zorlaninca yapamadigim zaman yada asiri sistigim zaman iciyorum.
kelebekimm 1kbrylmz kronik bnm ki. 17+4 gunluk olduk. Ilk badindan beri cekiyorum. 2 haftadir kullaniyorum ilaci
Nursl1 Benim de öyle ilaç fayda etmedi. Dondurma yiyorum yok böyle bir şey☺️ Bir de üzüm yiyip Üstüne su :)
1kbrylmz kelebekimm ya ben de fissür problemi de var gerçekten çok rahatsız edici bi durum kabızlık bağırsaklarım çalışmıyor sanki hiç
1kbrylmz mathildaa ya onlar da hem kafeinli hem de koruyucu falan ekliyolar diye çok tüketmek istemiyorum ama yine şansımı deneyim belki faydası olur
Dilaraeslem 1kbrylmz bimde bile var yumuşak büyük kara erik aktarlarda da oluyor dene bende senin gibiydim arkadaşım da dün yaptı oda rahatladı
mathildaa 1kbrylmz kesinlikle haklısın. Yani normalde tuketmiyorum dediğim gibi sekerde kullanmıyorum ama çok zorlandigimda bende ise yariyor. Bi kac gun süren kabizlik cok zor geçiyor malum…:/