Perimm [bilinmeyen] benimde oluyor canım maalesef😔 ağır ağır yavaş yavaş ayağa kalkıyorum. 5-10 saniye sonra geçiyor
mervec Bende kalkamıyorum dizimde kireçlenme oldi galiba çok aciyo kalkarken otururken malum bebek büyüdü artık hareketler kısıtlandı bu durumlar gayet normal 😊
Juniormum mervec magnezyum eksikliğinden olabilir dediler henüz kontrolüme 2 hafta var bi ilaç kullandın mı bunun için
mervec [bilinmeyen] anladım canım aradan zaman geçtikçe vücutta değişiyor demekki ben kaymamamsöyle iyiyim böyle iyiyim rahat hamileligim dediğimde hep ilk hamilelik ondandir der ne kadar dohru bilmiyorum 😀
mervec Juniormum hayır doktorasormadim bile normal karşılıyorum bu durumu doğumdan sonra ayrıntılı şekilde kontrol ettireceğim inşallah bizde bitaz genetik ondan ciddiye almadım romatizmam falan da var o yüzden ters hareket etmemeye calisiyorum şimdilik
Nuremo [bilinmeyen] benimde oldu gecti canim magnezyun eksikligibden oluyirmus bol bol sut yogurt peynir tuket hala gecmiyorsa magnezyun takviyesi al