Yineyenidennnn Kızlar 6+4 üm bir hafta sonra kontrolüm var bebiş ve kalp atışı duyukur mu sizce daha önce kayıplarım var bir kaç gün önce bel ve kasıkta ağrılarım oluyodu şimdi hiç belirtim kalmadı midemde bulanmıyor @
Kamumu Yineyenidennnn duyulmayadabilir. Benim 8 haftada duyuldu yanlış hatırlamıyorsam. Korkma. Üzülme. Stres yaparsan kendini yıpratırsın. Allah hayırlısıyla nasip etsin
K2ratass Yineyenidennnn duyulabilir ama duyulmayabilir herkesin durumu farkli o yuzden telas yapmayin. Arkadasimin 6+4 kalbini duyarken ben 6+2 de bebek daha olusmamisti 😋
Feyzaveannesi Yineyenidennnn Ben 7.haftamda duydum ama duyamayada bilirisniz. 9.haftaya kadar duyulamıyabiliyor. İçinizi ferah tutun, 🌸
Papatyayt Yineyenidennnn canm benm bu uygulamaya gire bebegim 6+5 ti ve duyulmedi bos gebelikten supelenildi ben 3 gun stres yapip kendimi cok uzdum ama bosunaymis cunju 3 gun sonra gidince alttan muayeneyle gittim ve bebegim cok saglikli kalp atisinida duydum keseyide hersey yolunda dedi doktor oyuzden asiri erken gitme derim beta hcg degerlerini takip et ve rahat 7 haftalik olsun bebeisin sonra insallah girursun zaten 🥰
Yineyenidennnn İnşallah güzel ilerler yumurtlama takibi yapmamıştım daha önce kaybım olduğu için sürekli kemdimi dinliyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏼
HEY03D Yineyenidennnn benim kanama olmuştu o yüzden 5. Hafta da gittim kese oluşmuştu. 6+5 te de vajinal usg ile kalp atışı duyduk. Önceki gebeliğim boş gebelik olduğu için bende çok telaş yapmıştım ama hayırlısı bakalım 🥰