Kucukmucize 35+5 haftalığız doğuma az kaldı nasipse.Heyecan stres korku bütün duyguları yaşıyorum.Sizler ne durumdasınız ?
1irem Kucukmucize ayni durum bende de mevcut 32. Haftamiza giricez biraz heyecan panik arasi gibiyim 😵💫😵💫🤪🤪
Zeyyyn Kucukmucize 33+6 dayız korkum stresim yok sadece heyecan var 🤣hastaneye yetişirmiyim ilk suyum mu gelir ağrım mı açılmam olacak mı sezeryana dönermiyim aklımda deli sorular 🙄
Kucukmucize 1irem şu ana kadar öyle birşey yoktu bende.Şimdi nasıl olacak vs bi yerde miniğime kavuşacağım için mutluyum karma karışık duygulardayım 🙈
Kucukmucize Zeyyyn sorular sorular bakalım bakalım nasıl olacak.Normal mi gözüküyor sizin şimdilik döndü mü 😊
1irem Kucukmucize ya ne guzel ben biraz korkuyorum sanirim dogumdan eskiye gore daha az kaygim var suan malum cevrede anlatilanlar falan haliylr etkilenmisim 😅 olmadi destek almayi dusunuyorum
Kucukmucize 1irem anlatılanları dinleme ya herkesin acı Eşiği bir degil Canım.Minnoşa kavuşma anını düşün 🥰
Altay_yuksel Haftamdayım, bende aşırı korkuyorum. Acaba sezeryen mi olucam normal doğum mu yapacağım diye endişeleniyorum. Gecenin bir yarısımı doğuracağım yoksa gündüz güle oynaya kontrol diye gidip beni acil doğumamı alacaklar , endişeliyim açıkcası son zamanlarda insan böyle kuruyor 😅😅