Agushnm 🍆 olduk miniğimizle henüz cinsiyetimiz bilinmiyor inşallah detaylı ultrasonda gösterir minnoşum
Sumeyra_54 yigitegenin_annesi göktuğ düşünüyoruz 😍eşim hep bu ısmı ısterdı onun ıstedıgı olsun ıstedım yanına bı isim dusunmedık sımdılık hayırlısı
yigitegenin_annesi Sumeyra_54 inşlah o günleri görürsünüz ben daha karar veremedim ama yiğit ege düşünüyroum eşim ılımlı değil bu isimme karşi
Sibel0330 Eslem_Asel cinsiyet ögrendinizmi bana 12+3 te erkeğe benziyor dedi doktorum kemik yapısıda erkek gbi dedi ama 16 haftada bidaha gidecem emin olmak için 😊
Melek-inci11 Sibel0330 ben iki çocuğumu da erken öğrendim bu göstermedi alttan ultrason la kesin sonuç belli oluyor dedi doktorum baktı erkek dedi
Sibel0330 Melek-inci11 benimde bu 3.cü gebeliğim ilki erkekti yine 12 haftada gösterdi 2 ci gebeligimde kızdı ama 24 cü haftaya kadar göstermedi meraktan ölmüştüm bu 3. Cü doktor benzetme yaptı sadece ama bakalım dogru cıkacakmı ☺️
Neslihan_aydn13 Sibel0330 Banada ikidir hep kıza benzetti daha sonra %90 kız dedi 😂🤰😬 Hayırlısı olsun inşallah sağ salim gelsin bebislerrr
Melek-inci11 Sibel0330 alttan muayene edince kesin belli oluyor bana bir kız bir erkek dedikleri için bakın dedim arada kalmamak için arkası dönük bizim bebişin