Hayalllllll Kizlar emar çekilmesi gerekiyor kafama doğumdan sonra dediler ilaçlı olucak dediler nasıl bişi bu aciyomu çok nasl olur bilgisi olan varmi
hilalsahin35 Hayalllllll ben her sene cektiriyorum acı felan vermiyor kolundan damar yolu aciyorlar mr a giriyorsun 5 10 dakika sonra ilacı veriyolar sonra cikiyosun
DefneRana Hayalllllll bende 6 ayda bir giriyorum normalde damar yolundan verliyor önce mr a giriyorsunz biraz çektkten sonra ilacı veriyolar hiç bişey hissetmiyorsunz
Boncugummmm Hayalllllll korkma canm bnde hersene ceknıyorum beynden damar yolu açılıyor bıraz cekndikden sonra ılacı verıyolar
hilalsahin35 Hayalllllll korkulcak bişey degil bence girdikten sonra anlarsınız benim beynimde tümör var her sene cektiriyorum ben bişey olmuyor şükür
Hayalllllll DefneRana ya benim gözlerimde sorun var da onun için istediler Beyaz yerinde kahve rengi sarı lekeler sonra durup dururken renkler görüyorum ateş böceği gibi uçuşan sarı şeyler görüyorum bir anda oysa yoklar ama ben goruyorum
bahtnurr1 Hayalllllll geçmiş olsun acımayı bilmiyorum ama bu MR’lar sıkıntılı hamileysen sonraya bırak , değilsen bile mr sonrası 1-2 gün kimse girmesin yanına dediler anneme. Ben hamile olduğum için annem ben gidince mr çektirdi zararlı demişti doktoru
Yelda_isyel Hiç acı birşey hissetmiyosun kolundan damar yolu acip veriyolar ilacı hiç bisi hissetmiyosun sen normal emrini cekiliyosn hersene cektiriyorum ancak hamileyken sakın girme emara bebeğine zarar doğum olsun ondan sonra gir
Yelda_isyel Hayalllllll doktorun daha iyi bilir tabiki o nerde o bende doğum yaptıkdan 3 ay sonra emara giricem mesela benim doktorumda öle tavsiye verdi sen doktorunu dinle canim
bahtnurr1 Hayalllllll mr radyasyondan mı yoksa ilacın etkisinden mi bilmiyorum canım ama zararlı dediler