zeynepin_annesiiii Kızlar mutfak dolaplarını silmek istiyorum ama korkuyorum . Sandalyeye çıkıp siliyorum çünkü . Son haftalardayim bide . Siz nasıl sildiniz ??
Elsu26 zeynepin_annesiiii valla ben yüksekten normalde de korktuğum için arkadaşım geliyor sağolsun o yapıyor 😊
Dilekcnkn zeynepin_annesiiii 33+4 haftalığım valla bu hafta giricem bazı camlara ve mutfak dolaplarının yüzünü silicem yavaş yavaş yapıcak birşeyim yok 😊
Aysel0707 zeynepin_annesiiii bende oyle sıldım mutfaktan kurtuldum 32 haftam gerıye kalan oturma odası yatak odası bıde perdeler ve halılarda yıkamaya gıdecek sandalyene dıkkat et saglam sandalye olsun yavas yavas yap
Mine-Nur zeynepin_annesiiii ya uzanmak sıkıntılı diyolar bizde. Ben bardaklara bile uzanmıyorum koymuyorlar. Bebek plesantadan düşer diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama eğer gerçekten mecbur değilseniz silmeyin derim. Sağlığınız daha önemli
Dilekcnkn zeynepin_annesiiii Aynen öyle canım yani yormadan yavaş yavaş yaparsın sende kendini çok yükseklere uzanmamaya çalış dikkat et kendine
Aysel0707 zeynepin_annesiiii tekmı yasıyorsun esınle valla bende duzenlı kullanıyorum bıde altına dolap kağıtlar koydum tozlanmsn dıye
zeynepin_annesiiii Mine-Nur o uzanmayi bana ilk haftalarda demişlerdi büyükler ama uzandım hep bişey olmadı şükür
zeynepin_annesiiii Dilekcnkn yok yorulmaktan değil de ani bir hareketle düşerim birşey olur diye korkuyorum
Dilekcnkn zeynepin_annesiiii İşte o yüzden çok dikkatli olman lazım tutuna tutuna yap eğer sana yardım edecek kimse yoksa ☹️
zeynepin_annesiiii Aysel0707 evet eşimle yaşıyorum . Kızartma fln yaptığım için yağ oluyo su damlasa leke sinir oluyorum bende içleri düzenli zaten ☺️
balbocegim27 zeynepin_annesiiii ben kocama triplenip içindekileri tek tek indirip silmiştim bisey olmadi
metehaninannesiii zeynepin_annesiiii bildigin merdiven canim sandalyeden cok korkarim ben her isimi merdivenle hallettim ciktim valla canim napayım yapacak kimse yoktu yaptim dinlene dinlene