Mooommyy1 39+1 iz dun geceden beri kasik bel agrım vardi hic uyuyamadim sabahda bulantim vardi , dus aldim ama gecmedi simdide nisanim geldiii 😅✋
Gamzeblt Mooommyy1 dğn gece kasık agrım oldu uyutmadı yürüdüm hafifledi şimdide hafif bulantım var acaba sıcak suyla duş alsam benimde gelir mi 😂
sinanurknby Mooommyy1 Doktora gittiniz mi? Benimde nişanın geldi sancı vs yok sadece regl sancısı gibi hafif ağrılarım oluyor
Mooommyy1 Gamzeblt bende ekstra hic birsey yapmadim acikcasi sadece sicak suda dus aldim sabah rahatlatiyor beni diye 🙈 ama doktorum sicak suyun dogum icin ise yaradigini soylemisti
sinanurknby sinanurknby Bebek hareketliyse yarını bekleyebilirsin dedi doktorum. Yarın için kontrolüm vardı çünkü.
Mooommyy1 sinanurknby benim doktorumda e hadi insallah bebek geliyor yazmis benimde yatin randevum var sancin yoksa gelmene gerek yok.dedi 🥰
Mooommyy1 Deriin yaa bende dort gozle bekliyordum acikcasi her tuvalete ciktigimda acaba acaba geldimi diyordum her zaman Bugun tum gece bel ve kasik agrim oldu sicak sicak girdim sonra oturdum falan idrarim.geldi peceteyle silerken pecetede sumuksu pembe beyaz akinti gordum ama yogundu doktorumda nisanin geldi demis .
Mooommyy1 Deriin ama dogum egitiminde 36 haftadan sonra gelebilir demisti hemen dogum olacak diye birsey yok demisti ozaman ama insan heycan yapiyor
Sevimlimisra Gamzeblt sancı ne sıklıkta olursa gitmemiz gerekir acaba benim de sancılarim oluyor ama su nişan hiç bişey yok 38+5im