Ayseyilmaz85 Kızlar merhaba ✋🏻 Bugün 39. Haftamızdı ve doğumum gerçekleşti. Pazartesi ayın 16 sından beri ağrım vardı bi ara zor duruyodum ama dayandım uzandım geçti ama hiç durmadım sporumu yürüyüşümü hiç eksik etmedim ev işime kadar yaptım o halde sonra ertesi gün salı günü daha hafif geçti ağrılarım ama ayın 18 inde çarşamba günü gecesi bu gece yani ağrım akşam 10 dan sonra gittikçe artmaya başladı ve artık saat 1 bucuk oldugunda kıvranıyodum doktorumuza dakikalarımızı mesaj attık hastaneye geçin hemen dedi bizde dinledik ve geçtik nöbetçi doktor muayne etti kendi doktorum gelene kadar ve 7 cm açılma var dedi ben şok herkes şok 😱🙈 doktor ilk defa böyle bişey görüyorum dedi. Neyse sonra kendi doktorum geldi ve evet 7 cm dedi ve suyumu patlattı daha sonrasında tabi dahada şiddetlendi ağrılarım ve 2 saat sonra nerdeyse🙈 hadi bakalım doğuma gidiyoruz dedi ve 4:20 de girdik 04:44 de doğdu oğlumuz eşimde girdi doğuma ve destek oldu çok iyikide girmiş son dakikalarında aldı doktor içeri zaten. Sonrasında babasıyla oğlum birlikte gittiler ve benim dikişlerim yapıldı şimdi iyiyiz yarın sabah taburcu olucaz inşallah Rabbim bekleyen bütün annelerin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sezaryen yada normal doğum hiç fark etmez yeterki sağlıka gelsinler 😊😊😍😍🤗🤗🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Alim Ayseyilmaz85 maşallah canım Allah anali babalı büyütsün inşallah normal mı yaptın canım normal olmuştur 7 cm açılma varya
Burcuaykut Ayseyilmaz85 maşallah size ben de 38. Haftadayım ağrılar başladı yavaş yavaş inşallah 39 da benim de sizin gibi olur 🙏🏻🙏🏻
Liladrian Ayseyilmaz85 Harika bir doğum hikayesi, Allah yavrunuzu size bağışlasın, bize de böylesini nasip etsin inşallah 🙏
Asell Hayırlı olsun canım darısı bana inşallah bende 39 haftalıgım sureklı agrılarım oluyor ama geçıyor inşallah benımkıde boyle olur
Ayseyilmaz85 Deniz2961 ben ıkınamadım galiba 4 5 ıkınmayla çıktı aslında kesi yapmamak için uğraştı ama artık mecbur kaldı 🙈😊
Burcu2012 39 olduk bugün hep ev işi yapmaya çalışıyorum dolaşıyorum çok oturup yatmıyorum ama tık yok henüz siz bişey yaptınız mı ağrılar başlasın diye🙁
Ayseyilmaz85 Burcu2012 hep yürüdüm ve squat hareketleri yaptım hurma yedim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alın 🤗😍💕
Burcu2012 Ayseyilmaz85 tamam canım çok sağol bakalım demiyorum vurmaya bugün başladım yürüyüşte yapıyorum inşallah işe yarar 😊