Hazeleyes_ Arkadaşlar merhaba bugun ağdaya gideceğimdebu haftada yaptırmakta bi sıkıntı olur mu :) yarın doktora gidicem belki çatı muayene yapar diye :)
Zeyyyn Hazeleyes_ son haftaya kadar yapılıyor olmaz birşey ama çatı için erken 32de doktor sadece nst bağladı beni
mucizebebek03 Hazeleyes_ sıkıntı yok canım acısına dayanırsan ben sancim varken bile gittim 😁😃ama acıyor hassas oluyor yaa
bahtnurr1 Hazeleyes_ kendini kalmadığın sürede sıkıntı yok ama kasarsan ve canın acırsa hiç zorlama canım yaptırma bence derim 😊
Hazeleyes_ Zeyyyn tamam o zaman ben kaçıncı haftada yapılıyor tam. Bilmiyorum o yüzden hazırlıklı gideyim dedim.
Hazeleyes_ mucizebebek03 valla bugün dayananam acısına aslında 29 da doktora giderken acil gitmiştm o anda evde kendim yaptım permatikle şuan acıcak yoksa normalde acımıyordu aslında 😂😂😀bakalım artık ne olcak
mucizebebek03 Hazeleyes_ gözünü kapat yapıştırıp kaldırıyorlar zaten onların canı değil yaaa 😁😂hamileyken çok hassas oluyir ben bu sefer yaptigimda kuaförüm doğuracaksın sandım dedi🤭😂ben çok hassas olmuşum yaaa bu aralar diyorum kimse bana dokunmasın