Nesrin01 Merhaba kızlar evim çok küçük 2+1 bu yüzden çocuk veya bebek odası yapamıyorum güzel Uygun fiyatlı beşik Önerileriniz varsa yardımcı olur musunuz büyüyen beşikler yer kapladığından dolayı alamıyorum güzel fikirlerinizi bekliyorum
mavi_kus Nesrin01 bizde oda yapmıyoruz ev müsait olmadığından anne yanı olabilen park yataklardan alıcaz yoyko yada elele güzele benziyor araştırdığım kadarıyla ahşaplar pek kullanılşlı olmuyor diye duydum
sumeyraballl Nesrin01 bende sepet beşik aldım canım hem uygun hemde gayet çok güzel dün kurulumunu yaptık
Aysobaciniz Nesrin01 meltem smart yada meltem kral beşiklerine bakın bir isterseniz kullanışlı bayağı
Guley_ Benimde evim 2+1canim bide tayinciyiz o yüzden oda yapmak mantıksız trendyoldan ahşap beşik aldık kendimiz kurduk çokta kullanışlı ahşap düşünüyosan atiyim linkini
Nesrin01 sumeyraballl Peki uzun süre kullanım yapılabilir mi sence canım alanlar kısa süreli işimizi görür diyo
sumeyraballl Nesrin01 2 yaşa kdr uygun içi baya geniş sonra zaten baza şeklinde almayı düşünyrm canım https://resimyukle.io/r/2gwh1kDjPE
Aysobaciniz sumeyraballl görünüş olarak çok güzel bende başta çok istemiştim kime söylesem kesinlikle alma bebek içinde yatamıyor dedi umarım sizin bebişiniz yatar sağlıkla kullanın 🌺