esmerrmm Seminn saol cnm m alayim ozmn insallah olur 🥺 sen nerden almistin depenti yani hanigi markette var . Şok markette sadece l xl varda m yk
Mervehtp81 esmerrmm şimdi göbeğin var canm ondan b3ndr çamaşırda xl giyiyordum doğumdan sonra aldığım depend m oldu cokta rahat ettim iyiki büyük almamışım
balkiz12 esmerrmm ben 83 kiloyla hamile kaldım 94 el girdim doğuma bi 5 6 kilo gidince giymiştim 88 89 kiloydum yani l beden almıştım rahatlıkla oldu
balkiz12 esmerrmm ben burdaki aybimaş var ordan almıştım internettekileri bilemiyorum ama 2 paket kullandım ben çok rahat oluyor
balkiz12 esmerrmm bence m al zaten geniş olması önemli ben yukarı çekememiştim dikişlerimden yarıda kalmıştı zaten doğumdan sonra 4 5 kilo gidiyor ben 85 90 kiloyla l giydim
esmerrmm Kayraninannnesi acaba genişleyen birşeymi küçük gelse bile genislermiki herkez farkli beden soylemiste kafam karisti
polyanne esmerrmm ben ilkinde 58 kiloyla doğum yapmıştım M beden kullanmıştım L alın daha kilo alsanız da sıkıntı olmaz bence gayet iyi olur
istanbullugelin34 Cicekkiz1 ben şu an o kadar varimdır heralde 6 hafta var doguma kaç kilo alirim bilmiyorumne alabilirim bedenini larç olurmu