esmerrmm Kizlar ben depent alicam ama bedenini nasil alicam 62 kiloyum doguma bir ay kaldi daha nekadar kilo alirim bilmiyorum ama habgi beden almam lazim L olurmu acaba büyük gelirse sıkıntı yaşarmiyim
derya46 esmerrmm bende 63 kiloyum külot da xl oluyor xl almayı düşünüyorum zaten lastikli oluyor olur herhalde
bitanembugram esmerrmm 62 kiloya l çok iyi hatta büyük ben 100 kilo da l giyiniyorum ama depend de kulotta daha büyük beden giyiyorum
esmerrmm derya46 banada xl oluyor ama dogum yaptiktan sonra biraz kilo gidicek ya cok buyuk olur diye dusunuyorum xl 🤔
bsra46 Mrvvcckkk büyük olursa taşma sızma gibi bisi olur mu acaba Öyle çok çok bir kanama olmuyor ama yinede bilemedim
Aliasafmom Ben suan 80kiloyum ve karnım kücük pek karnım çıkmadı 2hafta sonra doğum olcak inşallah M beden aldım bana tam oldu. Doğumdan sonrada şişlikler galam gidicek haliyle belli bir kilo kaybediliyor daha rahat olur.
istanbullugelin34 Cicekkiz1 ben şu an o kadar varimdır heralde 6 hafta var doguma kaç kilo alirim bilmiyorumne alabilirim bedenini larç olurmu
Mamacitaa5 esmerrmm L aldım bende 65 kiloyum olur inşaAllah bende xl arasında kalmıştımda baya lastikli geniş bişey