ZZeynepP1903 unemere yok canım kimsenin lafına bakmıyorum sadece neden böyle dusunduklerini anlamaya calısıyorum yoksa onlar yaptırma dedi diye yaptırmayacak kadar akılsız degilim 🙊🤗
unemere ZZeynepP1903 Estağfirullah. Hamilelik , lohusalık döneminde en yakınlarımız da olsa maalesef çok fazla konuşuyorlar yorum yapıyorlar 🤦🏼♀️
Celcel67 ZZeynepP1903 çok teşekkür ederiz amin inşallah sizde yaptırın inşallah kötü birsey cikmaz🙏🏻🙏🏻
birkedilianne ZZeynepP1903 Ne kadar cahilce bir düşünce. Bazı hastalıklar ve problemler anne karnında tedavi edilebiliyor. Normal ultrasonda o şekilde tespit yapılamadığı için detaylı ultrason öneriliyor zaten. Sağlığın müsrifliği mi olur Allah aşkına.
ZZeynepP1903 nevamm1 cok gecmıs olsun canım peki gectımı rahatsızlık rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin 🤲🏻
nevamm1 ZZeynepP1903 hayır canım devam ediyor ignelerime devam ediyorum doğumu geciktirip 34.haftaya kadar gelemeye çalışacağız Allah’ın izniyle
Elifgoktug1 ZZeynepP1903 kimsenin ne dediğini umursama en ufak şey olsa için yanar kahrolursun niye yaptirmadim diye benim ilk gebelikte oğlumun kalbinde sorun çıktı ben detaylida ogrendim şimdi ara ara muayene oluyor aksatmayin ihmal etmeyin derim. Daha kötüsü de olabilirdi en azından birsey varsa tedavi olma olasılığı araştırılıyor.
1234oglak ZZeynepP1903 devlet hastanelerinde ücretsiz yapıyorlar ben yaptırdım eğer illaki yaptırmayacaksanız 2′li ve 3′lü yaptırmayın ama detaylıyı yaptırın. Hiç bir zararı yok üstelik bebeğinizin durumunu öğreniyorsunuz
merakliblog ZZeynepP1903 yine herkes profesör olmuş konuşuyor. Çevreni mi dinleyeceksin doktorunu mu buna sen karar ver bence. Akıl var mantık var araştır yaptırıp yaptırmamak sana kalmış. Ama sen araştırıp sen karar vermelisin buna. Ben yaptır derim başkası yaptırma der ama biz uzman değiliz farkındaysan.
ZZeynepP1903 merakliblog burda fikir alısverisi yapıluyor uzmanlıkla ne alakası var veya profesörlükle anlayamadım ? Bir konuda aydınlatılmak istedim ve buraya yazma gereksinimi duydum elbetteki kendi fikrim var kimsenin aklıyla hareket etmem ben zaten 👏🏻
Elfvli ZZeynepP1903 ben önemli olduğunu düşünüyorum. Zaten doktorumuz da tercihimize bırakmıyor yaptir gel diyor. 1 saate yakın inceleme yapıyorlar. Kalp, damarlar, tüm organlar ,ölçümler nasil gerekli olmaz . Tek tek tüm parmaklarını dahi saymistik .
Petula ZZeynepP1903 kimseye bakma yaptir ya bur problem varsa sonradan neden yaptirnadim deme insanlara bakma sen herkes cok konusuyo kendin karar ver