sedanuryerlikaya Merhaba 23 haftalığım. Bebeğimizin gramı 460 doktorda herhangi bir şey demedi ama normalde bu haftalarda 600-650 olması gerekiyormuş. Sizce bizim ki neden düşük?
Adalina09 sedanuryerlikaya benimki 21 haftalıkken gittim 355 gram çok Normal dedi çok da zayıf değil çocuğunuz
esra572 sedanuryerlikaya Ya gramina bakmana ne gerek var daha o kadar çok zamanı varki kiloda alır verirde sağlıklı olsunda stres yapma
Sennaaaa Adalina09 bebeklerde 30 gr bile gelişim haftatası için cok önemli 1 hafta geri çıktı Peki siz detaylı ultrasona girdinizmi
Kafam sedanuryerlikaya kaşar süt ceviz muz yumurta bunları ihmal etme kilo aldırır bunlar bebişine sende stres yapma ki senden kuvvet alsın
iremcannn1907 sedanuryerlikaya doktoruna sormalısın canım bence. Bana sorarsan banada düşük geldi ben 20. Haftada gittiğimde 533 gramdı benim bebeğim.
Busra66M Arkadaşlar benim son adet tarihine göre 16 haftalık gebeliğim ama ultrason ölçümünde 14 hafta oluyor sizce bu durum normal mi aynı gitmiyor
Gulll07 sedanuryerlikaya uygulamada ya da nette yazanlarla bir olmuyor bence karşılaştırmayın. Ben 23.haftada 502 gramdım doktor haftasıyla uyumlu dedi. Takmayın kafanıza
Adalina09 Sennaaaa hiçbir sorun yok dedi doktorum beyninin kıvrımlarına varana kadar gösterdi kaburgaları falan hep.gorunuyordu hiçbir sorun yok suyun falan gayet iyi erken doğum.riskin de yok dedi