Mervecakmak ben sadullah beye gidiyorum asiri tatli minnos bir doktor. Kendinizi sevdirirseniz asiri ilgili.istediginiz saat arayip soru sorabiliyor ulasabiliyorsunuz.son noktaya kadar normal dogumcu.ama sezeryanda mukemmel bir isciligi oldugunu duydum.gebeligimin ilk haftalarinda beni okadar guzel motive ettiki inancim olmamasina ragmen cok guzel gazladi suan 24.haftamdayim.bazi nedenlerden dolayi suan baska bir ilcede oldugum icin kendisine muane olamadim 2 aydir.ama surekli iletisimdeyiz.cok guzel yonlendiriyor bilgilendiriyor.net bir insan.allah nasip ederse sadullah bey ile son aylarimi devam ettirmeyi dusunuyorum.3 ayim kaldi. En cok vicdanini sevdim.bebisime torunum demesi beni benden aldi 🥰 ayrintili ilgileniyor garantici bilginiz olsun.Nil hanimada muane oldum birkez denemek icin.cok ovduler cunku ama sert bir kadin.yani mizaci beni biraz rahatsiz etti.o enerjiyi ondan alamadim.kadin olmasi evet rahatlatici ama guvenmek ve enerji bence daha onemli.dogum oncesi ve sonrasi ilgi onemli.herseyi sorup ogrenin.ayrica dogumhaneyi odalari kuvezleri vs gormek istiyorum dediginizde asistanlara yonlendirip sizi gezdiriyorlar.icim cok rahat o konuda.temizlik konusundada ilk gorus iyiydi.yani benim onerim sadullah bey ile bir iletisim kur.zaten otomatik bag kuruyorsunuz adamla.yasiniz kucukse benim gibi(yasim 30 bu arada 😂) .hosgeldin guzel kizim diye karsiliyor 🥰 bana direk instegramdan takip et beni dedi bende ediyorum.surekli soru soruyorum bikmadan cevap veriyor.bazen kendisi ariyor son durumu ogrenmek icin.gerci ben 2 aydir gidemedigim icin takip ediyor uzaktanda olsa.bu cok guzel birsey.yani biraz uzun yazdim ama bunu paylasmam gerektigini dusundum. Bu arada bende avcilar hospitalin arka sokaginda oturuyorum.sirf acil bir durum olmasi durumunu goze aldim ve sectigim doktorun bu konuda tecrubeli oldugunu dusunuyorum.yinede senin fikrin daha onemli iki doktoruda degerlendir bence kendin hangisine daha yamin hissedersen onunla devam et ve en basta da herseyi sor konus.soyliceklerim bukadar.☺️🌸