prensesimveannesi Kızlar öncelikle çatı muanesi kaçıncı haftada yapılıyor ? Birde bazıları doktorum erkek çatı muanesi yapmadı falan diyor erkek doktora gidip çatı muanesi olan varmı
Ayseee4238 prensesimveannesi 37 38 .haftalarda yapılıyor doktor erkek diye değildir o başka bı sebeptendir yapmaması yani. Benim doktorumda erkek haftaya olacağım çatı muayenesi bunun doktorun erkek yada kadın olmasıyla alakası yok.
BuseArac prensesimveannesi ay ne alakası var doktor doktordur erkek kadın ikisi de yapar gerekirse canım
prensesimveannesi Ayseee4238 bilmiyorum ki kuzum burda yazanlar vardı öyle okumuştum 🙄 yani mantıken zaten yapması lazım bende 31 haftalığım merak ettim ne zaman yapılacak diye 😊
prensesimveannesi BuseArac yani bencede öyle olması lazım burda bi kaç kere okumuştum yapmadı erkek doktor falan diye
Berrycherry Erkekler kadın doğum uzmanı olmasın o zaman😂 olabilir mi öyle bişey? Sağlık bu kadını erkeği olmaz.
prensesimveannesi Berrycherry bencede öyle canım da benim doktorumda erkek merak ettim sadece yapıcakmk yapmıyacakmı kaçıncı haftada olur diye 😍