Balbeby Kızlar makrome ipten anahtarlık yapmayı düşünüyorum ama uyguna ip bulamiyorum bununla uğraşan anneler iplerinizi nereden alıyorsunuz veya bildiğiniz bir sayfa varmı 💙🧶
cinardefnemoms Balbeby ben hastane çıkışı için aldım bi AVM den 10 TL idi bana çok ucuz geldi öyle çok iple uğraşan biri değilim fiyatları hep 15 20 goruyodum
somurtkankedi Balbeby tuhafiyeden alıyorum canım uygun biryer buldum 10 TL ye alıyorum. 1 tane yumaktan baya çıkarabilecek anahtarlık ucu aldınmı çok ucuza getirirsin YouTube’dan izle anlarsın hemen zaten
iremyasar Balbeby instagram da makrom exclusive sayfasından 4 renk üç büküm makrome ip 35 adet anahtarlık kancası ve içerisine koymak için kart ve jelatin aldım toplamın da 80 TL ödedim
Mrvsmt2502 Bendr yapıyorum satıyorum hatta. Bedesten çarşısında bi ipçiden alıyprum 12.5 tanesi ama bazı dükkanlarda ihraç fazlası ürünler oluyor renklerin devamı bulunmayan onları 7 8 liraya alabiliyoruz ☺
Mrvsmt2502 Balbeby zorluğuna göre ve malzemesine göre değişiyor halka ya da çanta kıskacına falan olursa değişiyor. 3 tl den başlıyor