-_LiyuzaMomm https://www.hizliresim.com/466sl8h idrar tahlilinden anlayan var mı ? Sadece bu 2 değer referans dışı çıkmış
satigul -_LiyuzaMomm idrarda enfeksiyon var sanırım. Doktorunuzun vereceği tek kullanımlık toz bir ilaç hemen geçirir meraklanmayin. Geçmiş olsun.
Defne74 -_LiyuzaMomm öncelikle geçmiş olsun anlamıyorum ama inşallah atlatırsın bendede bakteri çıktı
-_LiyuzaMomm satigul gecen hafta vardı ilaç kullandım bu hafta tekrar istedi testi . Dün verdim bu tahlili demek ki geçmemiş hala 😕😕
-_LiyuzaMomm BabyT3012 Hayır yanma vs hiçbir şekilde yok. İlaç kullandım munorol tek şase. 1 hafta geçti tekrar tahlil verdim ama hala geçmedi demek ki 😞😞
satigul -_LiyuzaMomm Çok zor geçiyor hamilelikte ve ne yazık ki sürekli tekrarlıyor. Her ay yaşadım bende ilaçlar fitiller geçiriyor bir sonraki ay birdaha başlıyor. Bol bol su tuketin en az 2-3 litre için.
-_LiyuzaMomm elfmoom Gecen haftaki tahlilde sonuç 9.9 Muş. Bu hafta 29 olmuş. En yüksek kaç olursa riskli olur bilginiz var mı acaba ? Erken doğumu tetikleyebilir dediler ondan korktum
-_LiyuzaMomm satigul Günde 3 litre içiyorum her gün. İnşallah geçmese bile yükselmez teşekkür ederim 🤲