Yokys Esraali bu cumaya kadar kendi kendine gelebilseydi normal olacakti🤷🏻♀️ gelmedi yarin sezarynle kavusuyoruz insaallah🥰
minnakannecim Esraali Tabiki inşallah bulmaz insan biran önce kavuşmak istiyor ama gelmeyince gelmiyor merdiven in çok hurma ye yapmadığım kalmadı valla dün evi temizledim yorulunca belki sancı gelir diye ama yok tık yok yani 🤣🤣
zeynepin_annesiiii Esraali benimki de ayın altisina almış iznini hep erken doğar diye düşünüyordu . Doğmadı diye birbirimize girer dururuz artık 😂
zeynepin_annesiiii Esraali bide izin bittikten sonra doğuyomuş 🤣 . Banane valla bana sormadı alırken ben 15 ine al derdim
zeynepin_annesiiii Esraali bu erkekler niye böyle sanki biz tutuyoruz içimizde doğmasın diye . Doğacak olsa biz mi durdurucaz 😂😂
Guzl anneyimmmmmm ya benim 2 gündür belim kopacakmış gibi ağrıyor mide bulantısı arada oluyor acaba belirti mi :) ama dün nst bağlandım sıfır sancı 🥴
Nelmali Esraali soda da ilaç da fayda etmiyor soğuk süt içmekten bir hal oldum 😅😅 sizin var mı yöntem ise yarayan🙈