esrabalkau Bende sezaryen olacağım şu an ara ara süt akıyor göğsümden ama sonrasında ne kadar sürede geliyor hemen geliyor mu merak ediyorum.
Zhra_cil esrabalkau 29 günlük anneyim sezeryan oldum hastanede ebe bebegimi yanıma getirdi emzirmem için o an gelmişti sütüm hep bundan korkardım sezeryan sonrası süt gelmez die ama korkma o süt hemen gelir gelmese bile emzir emdikce gelir sütün
Kirpapatyasi esrabalkau Genel sezaryen oldum 2.gün gecesi gelmişti. Tabii sürekli sıcak suyla masaj ve sağım yaptım
Sedanurcini0101 esrabalkau suan geliyorsa sutunuz vardir ben 5 aylik hamileyken sütüm vardi doğum yaptım resmen sutlerime hakim olamiyordum akip gidiyordu maşallah diyin kimselere söylemeyin nazara inanirim
esrabalkau Sedanurcini0101 ya ben bide göğüs küçültme ameliyatı olmuştum doktor süt bezlerindeki yağları temizledim ama süt bezlerni ellemedim dedi ondan da tedirgin olmuştum. Ama genelde herkeste akıyormuş bu şekilde
Sedanurcini0101 esrabalkau evet oluyor sorun olmaz merak etmeyin dogum yapinca bol bol emzirirsiniz inşallah
Sedanurcini0101 esrabalkau evet oluyor sorun olmaz merak etmeyin dogum yapinca bol bol emzirirsiniz inşallah
ebruu19 esrabalkau benm ilk gün gelmeye başlamıştı ilk doğumumda bunda nasıl olur bilemem inşallah hemen gelir 😍 ver inşallah sizin de hemen gelir 🙏🙏
Sibilyas06 esrabalkau sezeryan doğumda annenin sütünün gelmesi 4 günü buluyor . Humana cay rezene cay tavuk çorba ve incir kayısı hoşafı sütünün bollaşmasıni sağlıyor öneririm :))