Gzmm14 Gizemis Bizde de çok çıkıyordu canım arkamızda bahçe var. Biz ilaçlattık evi ve 2.5 aydır hiç görmüyorum. Kesin çözüm bence.
Kerem_mom İlaçlamak ve evdeki açık yerleri kapattırmak parkelerin kenarlarındaki açıklıklardan bahsediyorum özellikle, banyoya falan dikkat edin ordan geliyor daha çok. Ben haftada bi ilaçlıyorum Baya oldu görmeyeli
Gzmm14 Gizemis ilaçlama şirketini aradık. Böceğin fotoğrafını istedi ona göre kendi ilacını getirdiler.
Neslisss123 Eczaneden k-othrine alin.Kesin cozum.İki evimde de vardi ikisinde de bu ilacla kurtuldum.kokusuz evdeyken de sikabilirsiniz.6 ay boyunca bir daha hic cikmiyorlar.Sikip bir hafta siktiginiz yerleri silmiyorsunuz sonra 6 ay bir daha hic cikmiyorlar.Evde nerden çıktıklarını bilmek onemli ama genelde nem severler ve banyoda yasarlar.Hem banyodaki tum koselere ve deliklere hemde baska hangi odada goruyorsaniz duvar boylarına oldugu gibi sıkın 👍
Gizemis Neslisss123 cok teşekkür ederim. Sadece k otrhine mi diyeceğim? Gümüş böceği için olanımı diyeceğim. Yani birsürü çeşidi varmı? Bide onu nasıl kullanacağım
Neslisss123 Gizemis evet bu.ilac tek cesit ama bundan haric kendiliginden sulanms formu da var fisfisli sisede.eger bunu alirsaniz bunu bes litre sise suyla karistirip kendiniz fisfisli siseye koyuyorsunuz.iki model var yani bu attığınızin fiyati diğerine göre daha uygun.
Gizemis Neslisss123 cokkk cok teşekkür ederim😇 bide son bi sorum. Evdeyken mi yapılıyor. Kaç saat dışarda durmamız gerek. Hamileyim bide sonuçta😇
Neslisss123 Gizemis valla hamile degilken direk sıkıp yasamaya devam etmistim.Kokusu hiç yok zaten.Simdi bende hamileyim bu hafta eve sıktım bende ama ne olur ne olmaz diye birgun bir odaya siktim kapisini kapadim iki gun oyle beklettim sonra havalandirip oturdum. Sikarkende eldiven ve maske kullandim.Tenimle temas etmesin ve ne olur ne olmaz solumayim diye