Ruyalaralemi Arkadaşlar benim bu 3 doğumum olucak benim sorum kız mı erkek mi önce hareket eder bana bide asagidami yukaridami olur bebek
Hayalllllll Ruyalaralemi kız 😂 gece bile durmadı ya eşim sen nasıl uyucan dedi niye dedm maşallah hiç durmadı diyo
teletabi Ruyalaralemi cinsiyetle pek alakası yok. Benimde oğlum çok hareketliydi ve karnım hiç yukarı çıkmadı hep aşağıdaydı canım
Cemilef92 Ruyalaralemi Benim de erkek ve aşırı hareketli, ilk hissettiğimden beri aşağıda, tekmeler hiç bitmiyor 😄
Ruyalaralemi Hayalllllll bende gece kaç kere uyandım rahat yatamadım öyle oynadı durdu şimdide ses yok😁
Ruyalaralemi teletabi benim 3 oğlan hep yukardaydi şimdi bebeğim aşağıdaymis bizimkisi göstermiyor hala öğrenmedik cinsiyeti doktor kız dedi bakalim
gokcekocyigit07 Cinsiyete bağlı olduğunu sanmıyorum ilk kızımı çok erken hissettim ve aşırı harketliydi, ama bu kızımın cinsiyetini bile 20.haftada detaylı ultrasonda anca öğrendim, hareketlerini 22 den sonra net hissettim ve daha sakin 🤷♀️
Ruyalaralemi Cemilef92 benim de geceleri başlıyor. Tekmeler gündüz nadirr ama 3 oğlumda sürekli tekmeler hiç durmazdı ikizlerim çok haraketliydi😀😀
Cemilef92 Ruyalaralemi Yaaa 😄 Umarım doğunca da bu kadar hareketli olmaz, eşim de ben de çok sakin mizaçta kişileriz 😊