Sudeeee Kızlar 33 haftalık hamileyim testim pozitif çıktı boğaz ağrım var , siz bu süreçte neler yaptınız ne iyi geldi lütfen geçirenler bilenler yazabilir mi ☹️☹️☹️
Ayddlm Sudeeee ben 35 te geçirdim. Doktorlar ilaç vermedi bende hafif atlattım. Bi de zaten kan sulandırıcı kullandığım için korkma bu ilaç koronaya zaten iyi dediler. Onun dışında parol içtim bi de çok öksürdüm iki gün doktor çocuk şurubu verdi bana hemen kesildi zaten. Ihlamur günde bi tane içtm. Bal süt içtm zararı yok bal sütün. Geçmiş olsun korkutma kendini
BBYaman Sudeeee deltayim suan 1 haftam gecti ve gecti gibi kulak tikanikligi hurun tikanikligi yasadim. Bol meyve ve aci corbalar yedim ekstra c vitamini takviyesi aldim eczaneden ayakta kalmaya kendimi zorladim salmadim bi anda
Sudeeee Ayddlm ben kan sulandırıcı kullanmıyorum canım doktoruma daha yazmadım bugün öğrendim bende gerekli mi ki kan sulandırıcı acaba bi doktoruma da yazayım korkuyorum bebeğime birşey olur diye
Ayddlm Sudeeee korkma canım allah büyüktür. Doktorunla görüş yani şart değil ama genelde kovidte öneriyorlar belki bi süre kullan der. Şikayetlerini söyle muhakkak görüş acı çekme boşuna çünkü hamilesin daha hassas oluyor insan ama ben hafif atlattm korkma yani herkes kötü geçirmiyor