Sinemyildirim54 Kızlar beta hcg 496.98 çıktı kaç haftalık gebeyim doktora gittim hafta belirtemem dedi ultrasonda gözükmez dedi sizce kaç haftalık?
bireylulmeselesii Sinemyildirim54 4 haftalık yaklaşık muhtemelen . Geç döllenme olabilir ondan adet tarihinize göre düşüktür değer
gbyalcin Sinemyildirim54 betaya göre değil son adet tarihinize göre hafta hesaplaması yapılıyo 😊 bu değerle evet ultrasonda görünmez siz iki günde bir kan verin iki katı artış olursa bi problem yok demektir 😊 zaten ultrasonda görünmeye başladığı zaman doktor haftası şu diye söylüyo
Sinemyildirim54 Hosgeldinbebek son adet tarihime göre 6+5 oluyor ama o halde ultrasonda gözükmesi gerekmez miydi
Melikeince Sinemyildirim54 doğrudır o zmn bnm de test yaptırdığımda 476.2 çıkmıştı.5 haftalıktı yani Bi aylık
Hosgeldinbebek Sinemyildirim54 geç döllenme olmuştur merak etme, bir de vajinal ultrasonla gözükmesi için sanırım 2000 üstü olmalı, karından ultrason için 5000 diye hatırlıyorum. Rahim ters olunca da zor gözüküyor, 2 haftaya net görürsün inşallah
Melikeince gulnurkrms sizin ikiz mi acaba doktorunuz öyle bişy söyledi mi bilmiyorum ama çok yüksek çıktığında çoğul gebelik oluyormuş genelde
Makif2112_ Bende ilk beta 498 çıkmıştı 5 haftalikti doktorum haftaya göre düşük dedi ama geç döllenme olabilir dedi önemli olan iki gün sonraki artış in iki kat olmasi
Sinemyildirim54 bireylulmeselesii Melikeince 2 hafta sonra tekrar gel dedi çok küçük şuan dedi yalnızca
Aselinkooo 10binde 5 haftalık flndı sanırsam. Hemen gitmedim 15. 20 gn sonra gittim kese falan anca oluşur dediler çünkü. 7haftalıktı kalp atışını keseyi falan görmüştük hatta değer yüksek diye doktor ikiz olabilir tam seçemedim demişti 3 hafta sonraya çağırmıştı Ama tekti tabii.
Sinemyildirim54 Aselinkooo 2 hafta sonra gideceğim bende umarım bir problem yoktur hayırlısı ile görürüm keseyi son adet 17 temmuz 1 eylül beta hcg 496,88
Aselinkooo 3 gün önce bende test yaptım pozitif çıktı daha gitmedim Kan vermeye biraz geçsin diye bekliyorum 😄 2.olunca daha sabırlı oluyor insan daha biliyor. İlkte test yaptığım gün gitmiştim 🤣
Hatun58 Sinemyildirim54 Canım beta HCG 2000 olunca rahimde keseni görebilirsin muhtemelen daha 1 aylık 4 + 4_5_6 olabilirsin