Derya zeynepin_annesiiii açıklığım var mı bilmiyorum ki doktorum çatı muayenesi yapmadı yapmayacakmış🤷♀️ Allaha emanet doğurucam😂 kilolu çocuk daha kolay doğar diyorlar kendini ittiriyormuş çünkü🤷♀️🥰
Lale29 Derya 😄😄😄 ben 39+4 doğurdum bi 33 haftalıkken karın ağrısıyla gittiğimde alttan muayene oldum o kadar bide doğum günümde
Derya Lale29 ben daha hiç alttan muayene olmadım çatala çık deseler nasıl çıkıcam bilmiyorum😂 pantalonla gidince full çıplak mı kalıyorsun ay gece 4 de aklımda bu soru vardı😂
Derya Lale29 ebeler gelince adeta bir premses😂 ne sancısı ya yok be ebecim bu ne ki ay hissetmiyorum😂
Lale29 Derya 😄😄 devlet olmasına rağmen ebe bağırmak yok dedi bu kadar hastaları bırakıp senin yanında duramam dedi bende panik yapıyorum korkuyorum nolur yanımda dur dedim ama ALLAH razı olsunnnn hiç bırakmadı doğurana kadar ❤️❤️❤️ canım FATMA EBEMMM
Derya zeynepin_annesiiii yok ya çok kişiden duydum zayıf olunca güçsüz oluyorlar ama kilolu bebeğin yeri daha da daraldığı için çıkmak için o da kendini ittirerek sana yardımcı oluyor 🥰 gör gör evlat işte😂
Lale29 Derya pantolon kilot çıkarıyosun bi sedye var ona çıkıyosun hafif oturur vaziyette ayaklarını kenardaki kolluk diyim ben ona koyuyosun sonra ebe geliyor parmaklarına jel sürüyor sonrası dıııııt 😄😄😄😄
Derya Lale29 bende devlete gidiyorum ben bağırmam ama ağlarım kesin 😂 ağlamamı durdurursam doğururum herhalde 😂
fatmacos zeynepin_annesiiii 1 hafta var aramızda 😅 benim 32 den beri düzensiz sancılar var hemde 70 80 90 ları gördük yani şuan da bile hissediyorum 😅 minik aceleci gibi
Derya Lale29 ay cıbıl cıbıl çok utandım😂 ee doğum sancısı çekerken her saat o sancıyla çatala mı çıkıcak insan açılmaya bakmak için😅
Lale29 Derya yokkk normal yatak var ona yatıyosun hep nstye bağlanıyosun saat başı o yatakta hasta bezini çıkartıyorsun öyle muayene yapıyolar çatala çıkmıyosun yani
fatmacos zeynepin_annesiiii evet benim kızlar öyle oluyo 😅😅😅 ama şükür ilk ki 38+2 de geldi umarım bu da bekler 36 +4 üz