zeynepin_annesiiii Lale29 Ayn benimde karnım inmedi birden olsun istemiyorum . En azından 5 6 saat bile sürse yetişir heralde herkes 😂 ilk bebek mi sizin
Lale29 zeynepin_annesiiii evettt ilk bebek ben o olay olunca hemen duş aldım güzelce yıkandım abdestlendim yine gelmeye devam etti 😄 hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı gece 3 buçuk su geliş akşam 6 doğum 😄 ama ağrılarım öğlen 10 veya 12 de başladı
Derya zeynepin_annesiiii belim hamileliğimin başından beri ağrıyor erkek bebek bele vurur diyorlar hurafesine inanıyorum😂 senin ağrıyor mu peki? Yada sırtının ortasından ağrı giriyor mu?
zeynepin_annesiiii Derya işte benim ağrım sızım hiçbir şeyim yok 😂 o tuhaf geliyo banada sanki hiç hamile değilim gibi . Sadece bi yerde toplanıp sertlesiyo ara sıra .
zeynepin_annesiiii Lale29 kaç kilo doğurdum canım bide kaç haftalikti şuan normal doğuma hevesleniyo gibiyim 😂 .
zeynepin_annesiiii Lale29 benimki şuan 3700 Gr 😂 bir haftaya kadar kaç kilo alır bilmiyorum 😂 . İnşallah doğurabilirim
Derya zeynepin_annesiiii ağrısız sızısız doğuma gidersen kıskanırım 😂😅 gör oğlum gör başka bebekler annesine kıyamıyor sen ohoo😂
Lale29 zeynepin_annesiiii benim doğum yaptığım gün sürekli her dakika toplanıyodu nerdeyse anlamıştım anormal bişey olduğunu meğersem doğum belirtisiymiş gecesi suyum patladı zaten
zeynepin_annesiiii Derya ben normal doğuramam diye sartladim resmen kendimi ters bişe olcak sezeryan alacaklar gibi hissediyorum hep ondan hissetmiyorum belki sancı falan çok tuhaf 😂😂
zeynepin_annesiiii Lale29 evet kasılma diyolar sanırım bunun için birde haraketli acaba kanala girmeye mi çalışıyo ?
Lale29 zeynepin_annesiiii doğurursunnn neden doğuramazsın ki ama bol bol ıkınma provası yap ben ıkınamadım beceremedim diye ebe karnıma bastırdı 😭😭
Derya Lale29 prenses doğumun gözü yaşlı😂 ya bebek gelmeyip doğum başlasın diye suni verilince prenses olmuyor dimi 😓 her türlü ayvayı yedik😂
zeynepin_annesiiii Lale29 hastanede eğitim fln veriliyormuş 38 39. Haftalarda bunun için 🤭 bakalım haftaya yine normal doğum derlerse giderim belki .
Derya zeynepin_annesiiii ya bende hiç normal istemiyorum bir doktor normal öteki sezeryan diyor bende akışa bıraktım😂 son anda bir şey olmazsa normal gibi görünüyor çaktırmıyorum ama çok fena tırsıyorum 😂 herkes ay doğur artık diyor ah ah birde bana sorun nasıl doğuracağım😂
Lale29 Derya suni normal doğum ağrısından 2 fazlası diye biliyorum tamda bilemiyorum yani kendi sancımla doğurduğum için 😄
Lale29 zeynepin_annesiiii ben hiç gitmedim ama o karına bastırmak kadar kötü bişey görmedim ben keşke önceden prova yapsaymışım diyorum şimdi
zeynepin_annesiiii Derya ay bana da eşim doğur doğur doğur . Sanki ben istemiyorum doğurmak . Kaç kilo oldu seninki ☺️