sumeyraballl AleynaYilmaz 16 haftalkken küçük küçük hissettim kuzum ben bebekten bebeğe ve bünye den bünyeye göre de değişe biliyor bebeğin haraket etmesi
Elsu26 AleynaYilmaz 19 haftalıkken falan hissetmeye başladım bugün tam 22 haftalıkken oldum ama düzenli ve sert hareketler yok bazen 2-3 gün hiç hissetmiyorum bazen gün boyu kıpır kıpır 😊
birmavihikayesi AleynaYilmaz 24.haftada hissetmeye başladım ben merak etme sağlığı iyiyse bir şekilde zaten kendini hissettiriyor
Melikeince AleynaYilmaz cinsiyet belli oldumu genelde erkk bebeklerde erken hareklenme olurmuş diye duydum
Nur06sena AleynaYilmaz Ben 17.-18. Haftalarda annemin söylemesi ile fark ettim hiç aklıma gelmemişti o pıt pıt atanın bebişim olduğu 😁 o yüzden ilk ne zaman oldu bilmiyorum 🤔
Ftmtrk AleynaYilmaz 19. hafta da hissettim ama az azdı 22 haftadan sonra daha belirgin oldu sıklaştı 🥰
Kelebeginruyasii 16.haftada böyle karnımda balık geziyormuş gibi bir kıpırtı oluyordu🙊 şuan 22haftadayım kımıldanmaları gün geçtikçe artıyor maaşallah🤲🏼
hanife-71 ben 22. haftada tam anlamıyla hissetmeye basladim pek gobegimde olmadigi icin sadece yattigim zaman hissedebiliyorum tekmelerini suan 24+2′yiz paşamla 👼❤️