Babyloveee Arkadaşlar merhaba, şeker yüklemesi için kaç saat açlık gerekiyor süreç nasıl ilerliyor, kaç defa o içecekten içiyoruz ve kaç defa kan veriyoruz yaptıranlar aydınlatabilir mi acaba 😊
Elsu26 Babyloveee sabah aç karna gitmek gerekiyor yanlış bilmiyorsam en az 12 saat önce yemiş olmak lazım ilk kanı şekerli suyu içmeden veriyorsunuz sonra o suyu içip bir saat sonra tekrar kan veriyorsunuz hiç bir şey yemeden bir saat sonra tekrar ve bir saat sonra tekrar bu süre boyunca hiç bir şey yememek gerekiyor 😊 valla ben zor dayandım o kadar midem bulandı ki kusmamak için zor tuttum kendimi
nevamm1 Babyloveee ben sabah aç karına gittim en son ne zaman tatlı yedin dedi dün akşam saat 10 gibi çayıma attım dedim bu tereddutte kaldı yani sen yinede akşam 7 de sonra tatlı tüketme önce parmaktan kan aldı açlık şekerini yazdı sonra kolumdan bir tüp aldı bir içecek verdi 5 dakka içinde iç dedi 1 saat sonra gel dedi.gittim tekrar bir tüp kan aldı yine git 1 saat sonra gel dedi yani 3 kere kan alındı 3 saat arayla tabi bu saatler içinde bir şey yemen yasak çok sıkıcı ben gittim acilde boş yatak vardı orda yatıp bekledim gecmiyotmr yoksa zaman 🤭