umudunannesiii evetbenavukatiyim evet cnm regenesjs kullaniyorm dördüncü ayından beri şuan dokuz ayligm
Ayseee4238 evetbenavukatiyim ikisinde kullanıyorum sabah kahvaltidan sonra içiyorum regenesisi gün aşırı içiyorum
evetbenavukatiyim umudunannesiii Bana doktorum ikisinide verdi bir gün decavit bir gün regenesis içiyorum sizinde mi öyle acaba ?
Melistosum Bana niye öyle bişey vermedi acaba.. Demir hapı kullaniyorum OMEGA 3 kullanıyorum birde coraspirin
Glcntn Melistosum bende aynı seninki gibi sadece demir ve omega 3 içiyorum sordum doktora decaviti falan kan sonuçlarım iyimiş beslenmede iyi ondan vermiyorum dedi
Melistosum evetbenavukatiyim Demir hapının icindede vitamin B12 folik asit falan varmış heralde ekstra vitamin takviyesi vermek istemedi
Ayseee4238 evetbenavukatiyim her doktor farklı diyor demekki benim kullandığım iki vitamin daha var decavit hergun içiyorum ama bunları gün aşırı içiyorum.3.ayimi doldurduktan sonra başladım hala devam ediyorum
1anne2nefes evetbenavukatiyim regenesis i geçen sene ki gebeliğimde kullanmıştım canım çok kaliteli omega içeriyor kullanmanı tavsıye ederim
marbling10 evetbenavukatiyim Prospektüsünde kahvaltı ile birlikte alınmalıdır yazıyor aç yazmıyor sanki. Yanımda değil yanınızda varsa bir bkar mısınız size zahmet 1anne2nefes Gzmm14