cinardefnemoms BilinmiyorBilinmiyor ayy oyle hiç denk gelmedim ya ben hani kuruyunca hiç çıkmadı çizgi ne bilim vardr gibi geliyo o yüzden 😂
B-Y94 BilinmiyorBilinmiyor tatlımmm tebrikler sen hamilesin ♥️ bende de tıpa tıpnaynısı oldu ilkini attım tam kırmızı çizgi çıkmadığı için birkaç gün sonra birdaha yaptım aynısı çıktı meğersem hamikeymişim 😂 hemen beta hcg hormonu yaptır erken gebelik sende 😂 ondn silik çıkıyor kuzucumm
Senamasal BilinmiyorBilinmiyor KURUMA ÇİZGİSİ CANİM SANKİ AYNİSİ BANADA OLDU ERKEN GEBELİK TESTİ AL DENE BENCE
Umutdolu Omay0707 çok teşekkür ederim umarım öyledir testin markasına pek güvenemedim kan verdim hayırlısı bakalım 🤗
Nazmila1978 BilinmiyorBilinmiyor benim adetime 9 gün var ama göğüşlerimde ağrı var ve üşüyorum dün de şiddetli baş ağrısı oldu hamilemiyimdir acaba? Siz hamilesiniz testten belli😊
Mom3834 BilinmiyorBilinmiyor ben hamile kaldığım ay kocamla box eldivenleriyle turnuva yaptım yerden yere vurdu beni, 197lik adam.. istanbulu karış karış gezdim kardeşim geldiği için. Şimdi 24 haftalık. Bir şey olmuyor merak etmeyin 🙈🌸