Dila71 31+2 günlük gebeyim bebek hareket ettiğinde , sağdan sola dönerken falan kasıklarım ağrıyor . Karnimda aşağıda gebeliğimin başından beri onun etkisi mi bilmiyorum . Benim gibi olup çare bulan var mı harekeletlerimi kısıtlıyor artık 🙄
Cile8989 Dila71 bende 32+0 gecen hafta gittim bana bebek bas assagi dedi ayni sikayetler bendede var sanki rahimden disari firliycak gibi batma baski kasiklarda agri girip cikiyor bakalim sonumuz hayir olsun bu arada bebisinin genel durumu nasil kilo boy
Kaderx Dila71 benim hareketsizkende bebek Kasik ağrılarım var iki haftadir ya Bnde 30+1 gebeyim Birde ev çekince makineyle belim ağrıyor çok kötü sanki yariliyor yeni başladı
Dila71 Cile8989 benimki de baş gelişti demekki o yüzden 🙄 bizimki biraz minnak , boyu 41 cm kilosu 1500 gramdı iki gün önce sizde durumlar nasıl 💮💕
Cile8989 Dila71 bol bol dinlen yorma artik son aylarimiz bian once saglikli sihatle almak nasip olsun kucagimiza gun sayar oldum 😁
Cile8989 Shr_ 2 hamileligimde yasamistim yerlesme kanamasi denmisti bol bol dinlen demisti sizde bol bol dinlenin ama aksatmayin bi gorunun allah korusun
Dila71 Shr_ 13. Haftada kahverengi leke ve ağrım olduğunda doktorun progestan başlamıştı canım doktoruna sordun mu hiç sen
Dila71 Cile8989 ben korkuyorum ya nasıl doğacak bakabilecek miyim falan bu aralar gerginim istemsiz 😬
Dila71 Kaderx bebekler agirlastikca bel ağrısı normalmiş canım bence kendini çok yorma ağır işlerden kaçın bol bol dinlen. Ama kasık ağrısı benide öldürüyor 🥴😬