Denizmavisi22 Ayselik7c Ayy Allah korusun canım öylesini düşünmek dahi istemiyorum bence arkadaşın gereğinin fazlasını yapmalı doktor hakkında bende böylesinden korkuyorum inşallah yawrum bari kendiliğinden gelir bian önce
Denizmavisi22 omerasafmoms Oyy ne güzel kendi geldi yani bebişin 🤗 inşallah benimde beklemeden 1 2 gün içinde kendiliğinden gelir 🙏🙏
Denizmavisi22 MelekEzgi.. 3 günde bir çağırıyor canım bakalım hayırlısı inş kendi sancılarım gelir biran önce 🙏🙏
Denizmavisi22 Nur2308 Ahh kıyamam kuzum senin kaç haftalık oldu Allah yardımcımız olsun bende de ağrı var ama o kadar sadece devamında hiç bişey yokk🤦♀️🤦♀️
buiyimi Denizmavisi22 benimki 41 e kadar bekleyecekti 40 +4 te ısrar ettim suni alıp dogurdum. Ilkinde 42 ye kadar bekledim kilolu olmuştu
Denizmavisi22 Dygrd başka doktor bakar mı hiç bilmiyorum canım bu saatten sonra keşke önceden değiştirseydim bide gittiğim Dr prof iyi diye gittik
Dygrd Denizmavisi22 bakar niye bakmasin yaa ben hep devlete gittim doğuma en yakında o var diye acil olarak özele gittim dogumda heryer her doktor kabul etmek zorunda bence bi git vakit kaybetmeden 🙏
Mamacitaa5 Denizmavisi22 hakkımızda hayırlısı olsun herkes için inşaAllah zaten doğum hikayesi yazmayı bende sabırla bekliyorum buraya 🤗🌹
Kaderberatmelek Denizmavisi22 40+1 benim doktor da 7 eylüle kadar bekliceksin dedi benim bu duruma fazla psikolojim bozuldu nedense
Denizmavisi22 Kaderberatmelek Benimde öyle canım Allah Yardımcımız olsun da sağlıkla alalım kucağımıza bebişleri inşallah