Cemos Ben ilk bebgimde ögrenir ögrenmez soylemistim faakat kalbi durdu ve almak zorunda kaldlar simdi tekrar hamile oldugumu ogrendim ve esimle annem disinda kimse bilmiyo suan 😶
ebruligunler BusRAmazan canım benim zor bi durum bende yaşadım rabbim tekrar yaşatmasın pskolojiden anlamıyolar senin ne hissettiğin ne söylediğin önemsiz başkaları gözünde ben öyle düşünüyorum o yüzden temkinli davranıyorum bende allahın izniyle herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻🌸
BusRAmazan ebruligunler aynen cnm hiç halden anlamıyorlar ztn psikolijimiz bozuluyor bide üstüne onlar daha çok bozuyor
tubatayfun ebruligunler benimde iki tane dusuk oldu ama yinede soyledim onlarda dua eder bebisleri saglikla kucama alim diye
ebruligunler tubatayfun tabiki dua ederler ama şöyle söyliyim eşimin tarafı geçmiş olsun nasıl düştü nasıl oldu gbi sorular sorunca ben ağlama krizine giriyordum o pskoloji çok zordur sende bilirsin
Obsesifk ebruligunler ultrasonda keseyi gördükten sonra yakın çevreye söyledik kalp atışını duyuncada söyledik işte herkese
Dilancagla Annem ve eltim dışında kimseye söylemedim eltim de teyzemin kızı kaynanam 4 aylikken bir yabancı gibi duydu. Hak etmişti bunu çünkü yıllarca olmadi ve hiç sormuyordu bizi bende söylemedim.. kaynimin nisaninda duydu 😅
ebruligunler Dilancagla 😂 ilahi ne diyimki kadın şok olmuştur hayır yani o da nasıl anlamadı 4 aya kadar
Dilancagla Şok olmadi aksine önünde cenaze vardı sanki sevinmedi bile. Pek memnun olmadı hamilelikten. Kilom vardı diye ve çok şükür zor geçmedi ilk aylar anlasilmiyordu 7 aylık hamileyim göbek yeni yeni çıktı 😃
Ftmamt111 Bende kalp atışlarını duymadan herkese söyledim eşim evin tek erkek çocuğu babası çok istiyordu haberi duyunca çok ağladı sevinçten ama kaybettik canlanmadıgı için birdahaki nasip ederse allahım kalp atışını duyana kadar söylemicem
pamuksekerinannesi ebruligunler Ben öğrenir öğrenmez yakınlarımı aradım ki gece 12 filandı öğrendiğimde 🙈
anneninbiri Ben öğrendim 16 haftalıkken 2 gün sonra eşim ve ailesi hep birlikteyken büyük bir kutu hazırladım içinden mavi uçan balonlar çıktı süpriz şeklinde çok güzel oldu herkes çok mutlu oldu 😬
ebruligunler anneninbiri ayyy çok güzel fikir be mutlu size sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🏻
Defnegeninannesi Ben eşime anneme söyledim birde kimseye söylemeyin diye tembihledim 😂ertesi gün kendimi herkesi arayıp haber verirken buldum😂😂😂elimde değildi uçan kuşa bile söyledim😂
Ekimucizesi ebruligunler idrar testi sonrasında yer gök duydu Malatyadaki manavlar falan bile gece açıp bize meyve veriyolar🤣🤣🤣herkes biliyordu sonradan keseyi falan gördük🤣